Detta bildmärke är ett registrerat varumärke. Klicka för att gå till GoalArts hemsida.
  Namnet GoalArt är ett registrerat varumärke. Klicka för att gå till GoalArts hemsida.
  GoalArt erbjuder unika möjligheter att beskriva processkunskap och använda den i automatisk diagnos. GoalArts metoder ger operatörer kunskap om nuvarande situation. På detta sätt ger ett GoalArtsystem en unik nivå av säkerhet. Det är därför som 'Knowledge for Safe Operation' är vårt motto. Klicka för att gå till GoalArts hemsida.
INNEHÅLL
Hem
Webbdemo
Nyheter och skrifter
Produkter och tjänster
Kunder och projekt
Service och support
Jobba på GoalArt
Lediga tjänster
Examensarbeten
Om GoalArt
Kontakta oss
Webplatskarta

English
JOBBA PÅ GOALART
Skulle du vilja vara med i GoalArt? Vi letar efter folk med relevanta kunskaper, erfarenheter, entusiasm och ansvar. Ta en titt på resten av webplatsen och avgör om du tycker vi borde vara intresserade av dig. Skicka oss ett e-mail så börjar vi där.

KUNSKAPSINGENJÖRSSKOLAN
Den största delen av våra aktiviteter är att utföra modelleringsprojeklt tillsammans med våra kunder. Detta kräver folk med skicklighet att sköta projekt, förstå komplexa industriella processer, designa system, lösa problem och överföra kunskap till andra.

Vi erbjuder dig en unik möjlighet att lära dig alla dessa saker och utveckla din egen skicklighet. Alla våra nya ingenjörer deltar i kunskapsingenjörsskolan och lär sig i teorin såväl som i praktiken i verkliga projekt att bli en kunskapsingenjör i världsklass.

ÄR DU INTRESSERAD?
Vi erbjuder unika möjligheter till personlig utveckling, gott om utrymme för egna initiativ, bra lön och delägarskap. Internationella projekt och vetenskapliga kontaker, samt resor över världen ingår som en naturlig och viktig del i livet för alla anställda. Om du är intresserad, skicka oss ett e-mail.

Jan Eric Larsson
E-mail: career@goalart.com
Kom till GoalArt, arbeta med avancerad teknologi, och lös väsentliga problem.

GoalArt, Scheelevägen 17, 223 63 Lund, Tel: 046 286 4880, Fax: 046 286 4882, E-mail: info@goalart.com, Web: www.goalart.com.